A musicalplusz.hu nem gyűjt, nem tárol és nem kezel semmilyen személyes adatot. A hírlevélre feliratkozás önkéntes és nem kötelező, a megadott email címet kizárólag a rendezvénnyel kapcsolatos bejelentésekre használjuk.

A Facebook közösségi oldalra vonatkozó tájékoztató:

Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre: Facebook közösségi oldalon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános adatai.

Az érintettek köre: Valamennyi érintett, aki regisztrált a Facebook közösségi oldalon, és lájkolta” a musicalplusz.hu weboldalt.

Az adatgyűjtés célja: A közösségi oldalon a weboldalnak a népszerűsítése.

Az adatkezelés idotartama, az adatok törlésének határideje, az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelok személye és az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az adatok forrásáról, azok kezelésérol, illetve az átadás módjáról, és jogalapjáról az adott közösségi oldalon tájékozódhat az érintett. Az adatkezelés a közösségi oldalon valósul meg, így az adatkezelés idotartamára, módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetoségeire az adott közösségi oldal szabályozása vonatkozik: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása személyes adatai kezeléséhez a közösségi oldalakon.